Dernek üyelerimizin, kıymetli dostlarımızın ve hayır gönüllülerinin desteğiyle toplanan yardımlar sonucunda ÇAD'da "HİCRET-DER BAYBURT" adında su kuyusu açılacak.

HİCRETDER

HİCRETDER öncülüğünde başlatılan su kuyusu açma projemiz, gerekli miktarın toplanmasının ardından İHH Su Kuyusu Hesabına yatırılarak projemiz başarılı bir şekilde tamamlanmış bulunmaktadır. İHH yetkililerinden aldığımız bilgiye göre "HİCRET-DER BAYBURT" adındaki su kuyumuz en geç 6 ay içerisinde tamamlanarak ÇAD halkının hizmetine sunulacaktır.

Su Kuyumuz açıldıktan sonra İnşaallah sitemiz üzerinden gerekli duyuru ve bilgilendirme tekrar yapılacaktır.

Böylesine hayatî bir önem taşıyan projenin gerçekleşmesinde katkısı olan herkesten Allah(c.c.) razı olsun. İnşaallah Cennette de Rabbimiz bize böyle kuyular nasip eder ve bu kuyuların etrafında toplanırız.

27/06/2012 16:36

Kuyu için İnfak eden kardeşlerimizden Allah Razı olsun. Hüküm gününde hiç hesap etmedikleri mükafatlarla Allah onlar için karşılığını verecektir. Allah ordaki Müslüman kardeşlerimizin her su içişinde İnfak eden kardeşlerimizin günahlarını bağışlasın. AMİN...
Misafir - Serdar Kayali