Vahşette sınır tanımayan Siyonist işgalciler iki günde 10 Filistinliyi katletti.

Siyonist katillerin Gazze'de motosikletiyle dolaşan 25 yaşındaki Abdulmu'ti Abid adlı bir gencin şehit olmasına yol açan hava saldırılarıyla birlikte son 24 saat içinde gerçekleştirdikleri saldırılarında şehit olan Filistinlilerin sayısı 10'a ulaştı.

İlk Yardım ve Olağanüstü Haller Yüksek Komitesi adına açıklama yapan Ethem Ebu Silmiyye işgalcilerin Abdulmu'ti Abide Gazze'nin kuzeyinde yer alan Şeyh Zayed mahallesinde motosikletiyle dolaştığı sırada hava saldırısı düzenlediklerini ve 25 yaşındaki bu gencin saldırıyla birlikte şehit olduğunu ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgilere göre işgal uçakları bundan kısa bir süre önce de Gazze'nin doğusunda Vefa Hastanesi yakınında bulunan Hasaneyn Taş Fabrikası civarında bir grubu hedef alan saldırı düzenlediler. Bu saldırı da biri 15 yaşında çocuk iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. (FEM)