Siyonist Parlamento Minarelerden Ezan Okunmasını Yasaklamaya Hazırlanıyor.

Siyonist işgal devleti parlamentosu Knesset, cami minarelerindeki hoparlörlerden ezan okunmasını yasaklayan bir tasarıyı görüşmeye hazırlanıyor. Knesset'e sunulan yasa teklifinde ezan okuyana para cezasının yanında hapis cezası da ön görülüyor.

Yasa tasarısını Knesset'e sunan aşırı sağcı İsrail Evimiz Partisinden Anastacia Micaeli yaptığı açıklamada, Müslümanların minarelerden yüksek sesle ezan okumalarını engellemek için böyle bir öneride bulunduğunu belirterek, Devamla şunları söyledi: "Yasada ezan okunmasının yasaklanması yanında, ezanı okuyana da para cezası hatta hapis cezası yer alıyor. İsrail'de binlerce kişi her gün okunan ezandan rahatsız oluyor."

Siyonist işgal rejimi ve bu rejimi ayakta tutan kurum, kuruluş ve onu oluşturan şahıslar Filistin halkına, toprağına, dini değerleriyle mukaddesatına karşı savaşı her yolla sürdürüyor. İslam'ı yansıtan her şeye antipatisi olan bu rejim, İslamî şiarları ortadan kaldırmak için elinden geleni yapıyor.

FEM