Pakistan askerlerinin, Taliban mensuplarını nasıl vahşice dövdükleri ve işkence ettiklerini gösteren yeni bir video ortaya çıktı.

Pakistan ordu mensuplarının kısa adı TTP olan Tehrik-i-Taliban Pakistan üyesi olduğu iddiası ile yakaladıkları kişilere uyguladıkları şiddet izleyenlerin kanını donduracak cinsten.

Doğan Haber Ajansı tarafından yayınlanan videoda bir binanın bahçesinde elleri arkadan bağlı, vücutlarının üst kısmı çıplak şekilde yere yatırılan Taliban sempatizanları ya da savaşçıları Pakistan askerleri tarafından vahşice dövülüyor. Askerler gruplar halinde elleri arkadan bağlı Taliban mensuplarına dakikalarca işkence ediyorlar.

Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, Pakistan askerleri yerde yatan Taliban mensuplarını ellerindeki sopa, tahta parçası ve çalı parçasıyla rastgele vücutlarının çeşitli yerlerine vurarak dövüyorlar.

Zaman zaman yerde sürüklenen Taliban mensupları çektikleri acıdan dolayı karşı gelmeye çalıştıklarında bir Pakistanlı asker tarafından ayakla üzerlerine basılarak sabit hale getiriliyorlar. Böylece diğer askerler de rahatça ellerindeki sert cisimlerle yerdekine vuruyorlar.