Nur Tv Kılık Değiştirdi.Eski adıyla Nur Tv. Yeni adı ile MPL televizyonu İskender EVRENESOĞLU’na hizmete devam ediyor. (Hicret-Der Haber)

M ehdi, İ mam, H alife, R esul olduğunu iddia eden Evrenesoğlu Nur TV den beklentilerini gideremeyince kendisi perde arkasına geçmiş, öne çıkarttığı birkaç cahille MPL televizyonunda saman altından sapık davasını devam ettirir hale gelmiştir.

Risalet Nurları diye içeriği temel fıkralarını aratmayacak düzeyde komedi olan bir kitabın kendisine vahy olunduğunu ileri süren Evrenesoğlu, (ki arasıra canlı yayında da vahiy geliyor!) kendi yüzünün ve asılsız iddialarının Türk Halkına sevimsiz geldiğini fark edince Amerika’dan yönlendirme ile kanalın adını ve çalışma tarzını değiştirmiş olduğu düşünülmektedir.

“Allaha Ulaşmayı Dilemek” temeli üzerine oturttuğu dini akidesini Kuranın birçok kavramını altüst ederek ayakta tutmayan çalıştığı bilinmektedir.

İki adet A4 kağıdına kurandan seçtiği ayetleri fotokopi yolu ile çoğaltıp, ayetler arasında batıl münasebet kurgularını ezberletirip, beraberinde bazı ağzı laf yapan müritlerini süsleyip püsleyip islam alimi kisvesinde MPL’ye çıkartma girişimlerine devam etmektedir.

Birçok sapık fırkada görüldüğü gibi Tasavvufun muğlak ve karışık kavramlarına da sarılan müritleri yer yer işine gelen isimlerden bahsettikleri, fakat bütün cehaletlerine rağmen büyük mezheb imamlarımız ve onları takipçilerine iftiralar atmaktan geri durmadıkları gözlemlenmektedir.

Mezheb İmamlarının,  Müfessirlerin, Muhaddislerin, Mufakkiklerin topluca bu dini sakladıkları yönünde batıl görüşleri olan bu insanların halk üzerinde etki etmedikleri bilinse de diyanetin hiç değilse bu konuya eğilmesi gerektiği düşünülmektedir.

NOT   :

Ayrıca Besmele çekmeyi dahi beceremeyen bu adamların koca imamlar hakkında ileri geri konuşmaları Charli Caplin filmlerini aratmamaktadır.

(Hicret-Der Haber)

komedyenler 2 ...     19/02/2011 18:47

palyançoluk nerden esti kafana Tiskender... Allah böyle rezil eder...
Alim KÖSE