Çeşitli Televizyon programlarında Din Magazinleştiriliyor. (Hicret-Der Haber)

Dini meselelerin çeşitli Televizyon programlarında ehli olmayan insanlar tarafından ele alınıp usulsüz tartışmalar halinde topluma sunulmasında iyi niyet aramak mümkün değildir.

Bir takım sapıklar, Cinciler, Yarım Hocalar, Medyumlar, Falcılar, Sahte Doktorlar, Mankenler, Aktörler, Aktrisler ve psikolojik dengeleri bozuk insanlardan oluşturulan toplama platformlarda magazin havası ile önemli meselelerin konuşulması, dini magazinleştirmeye yönelik çalışmalar olarak tarafımızca değerlendirilmektedir.

Bu programlarla bilinen bir takım simalar vasıflarından dolayı davet edilmeyip, dalaşma kabiliyetlerinin yüksekliği ve birer reytingmen olmalarından dolayı programlara davet edildiği her halükarda anlaşılmaktadır.

Toplumumuza bu tür programlarda anlatılan şeyleri önemsemeyip, meseleyi işin ehli hocalara sormalarını ve böylece bilinçlenmelerini tavsiye ederiz.

HİCRET-DER HABER

kitap yüklü eşşekler     09/02/2011 18:03

başkalarının keyfi için İslam a yafta vuranların avam guruplar tarafından rağbet görmesi hiçte ilginç gelmiyor
Alim KÖSE